Reacties van cliënten

Creatieve therapie:

Tekenbeweging.
Hoi Josephine,
” Ik heb zaterdag een heerlijke dag gehad. Wat betreft de workshop:
het maken van de vormen op papier vanuit de beweging die  eerst gemaakt werd met het lichaam heeft me heel veel energie gegeven.
Na afloopt  voelde ik energie stromen door mijn lijf  en had ik een aangename warme
sensatie in mijn gehele lijf. Meer dan ik ooit na een lichamelijke training heb ervaren.”

           April 2017    Laetitia

“Ik heb een vorm van ontspanning leren kennen, die mij innerlijke rust geeft. Emoties durven tonen en erover durven en leren te praten.”  

“Het benoemen van mijn angsten, mijn wensen en kwaliteiten, alles bewust voelen en binnen laten komen. Maar boven alles vind ik dat ik de moeite waard ben, dat ik een goed mens ben en veel te geven heb. Dat ‘ik’ weer ‘ik’ mag zijn. Met alles wat ik in mij heb.” Sil

“Door middel van creatieve therapie heb je mij weten te bereiken. Mijn gevoel heb ik nu geleerd voor een groot deel onder woorden te brengen. Ik voel van binnen vrijheid.”

“Ik ben nu wie ik nu ben.” Roos

 Creatieve coaching:

“Het was een moment van stil staan bij mijn werk. Wat wil ik, waar wil ik naar toe. Meestal komt dat er niet van tijdens mijn werk. Volgens de opdracht schilderde ik wat er in mij op kwam. Dat ging vanzelf. Af en toe kijk ik er nog naar. Het herinnert mij of ik nog in de stroom zit van vrijheid” Karin

reacties1  reacties2  reacties3